Suomeksi

Evalumon Consulting

Konsulttitoimisto, joka tarjoa neuvoa kiperiin tilanteisiin, järjestöratkaisuja, taustatutkimuksia, ratkaisuehdotuksia ja suunnitelmia tavoitteiden saavuttamiseksi.

Yhdessö ja yhteistyössä voimme esimerkiksi toteuttaa: 

Hankesuunnittelua
Hallitustehtäviä ja hallitustyötä

Strategiaprosessit ja taustaselvitykset
Hankkeiden johto- ja monitorointi
Väliarvioinnit, sunnnanmuutokset ja loppuarvioinnit
Viestinnän suunnittelua ja sparrausta, PR & mediasuhteet, vaikuttajaviestintää

Hankesuunnittelu

Tehokas suunitteluprosessi ei aina ole helppo asia, mutta konkreettinen ja selkeä hankesuunitelma on edellytys hankkeen onnistumiselle. Yhdessä teemme taustaselvitystyön jotta meillä on riittävä ymmärrys ja tilannekuva hankkeen toimintaympäristöstä. Muotoilemme hankkeen selkeät ja mitattavat tavoitteet, joita voi seurata ja arvioida jo hankkeen aikana. Katsomme myös hankkeelle sopivat seurantamenetelmät ja mittarit ja suunnittelemme väli- ja loppuarvioinnin tavoitteet ja toteuttamisen.

Strategiatyö ja taustatutkimukset, applied research

Mikä on järjestösi, yrityksesi tai tiimisi strategia, visio ja missio? Helppo kysymys, mutta tietääkö kaikki tiimin jäsenet mihin olemme menossa ja onko koko tiimi samassa veneessä? Käymme yhdessä läpi prosessin jossa analysoimme nykytilan, arvioimme mihin olemme menossa ja osallistumalla koko tiimi suunnitteluprosessiin sitoutamme kaikki soutamaan samaan suuntaan. Vain strategia joka tiimi kokee omakseen toimii. Aikuisten oikeesti. Voimme myös käydä nykytilannetta läpi ulkopuolisin silmin, löytääkseen järjestön, yrityksen tai tiimin vahvuudet ja ne heikkoudet, joita on pakko saada korjattua. Repertuaarimme kuuluu myös erilaisten nettikyselyjen toteuttaminen, joita voi käyttää strategiantyön taustoittamisen lisäksi esim. asiakastyytyväisyyden ja onnistumisen mittaamiseksi.

Viestintä

Kun tavoitteet saavutetaan ja saamme hyviä tuloksia, niistä kannattaa kertoa muille. Liian moni hanke jää pölyttymään arkistoon ja hyvät tulokset jäävät piiloon. Viestimällä tehokkaasti arjessa, hankkeen tai työn aikana ja tuloksista, voimme varmistaa että oikeat henkilöt tietävät, kun tuloksia syntyy. Autamme viestinnän suunnittelussa, pohdimme yhdessä kohderyhmää, viestin, menetelmät ja kanavat millä varmistamme, että viesti menee perille. Soittiko toimittaja? Ei hätää, harjoitellaan esiintymistä yhdessä niin haastattelu menee hyvin. Netti ja uutismedia on täynnä hyviä esimerkkejä siitä, että olisi kannattanut käydä tilanne läpi ulkopuolisen kanssa ennen tiedotteen lähettämistä tai haastattelun antamista. Väärinkäsitykset on helpompi ennakoida kuin oikoa jälkikäteen.

Katsotaan yhdessä tilannetta ja viestinnän suunnitelmaa. Tehdään yrityksen, hankkeen tai tiimin historian parasta viestintää, kampanjaa tai uutta nettisivua. Siinä missä tarvitaan, otetaan mukaan lisää osaamista verkostojemme kautta.

Kriisejä tulee. Paras kriisinhallintaa on tehdä, jos tilanteeseen on olemassa suunnitelma. Yhdessä voimme tehdä suunnitelman, jolla varaudutaan kriisiin. Jos kriisi on jo päällä, ei hätää: ota yhteyttä niin katsotaan tilanne ja ratkotaan pulmat parhain mahdollisin tavoin.

Evalumon Consulting

tarjoaa konsultointia, neuvoja, käytännön järjestöpalvelut, analyysia, suunnittelua ja selvitämme tien tavoitteista tuloksiin. Toimin myös hallitusammattilaisena, lisää tästä linkin takaa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

522414_10151123815835687_1726046487_n

Niklas Andersson
Evalumon Consulting, perustaja ja konsultti
Master of Natural Resources, insinööri, upseeri
Hankejohtamisen ja viestinnän ammattilainen, entinen erityisavustaja Suomen hallituksessa 2011-2014
CV ja esimerkkejä hankkeista, työhistoriasta ja luottamustoimista:
Curriculum Vitae
LinkedIn profil och CV

Ota yhteyttä lomakkeella tai laita viestin LinkedIn:in kautta!