Evalumon Consulting i Fix-huset, Raseborg

46670130_10155997458825687_357833396379975680_o

Från och med januari 2019 kör vi konsultverksamhet på heltid med basen på adressen Ystadsgatan 3, 10600 Ekenäs. Evalumon-kontoret hittar du på tredje våningen tillsammans med ett flertal andra småföretag. Fix-huset i Ekenäs är tidigare känt som Raseborgs stadshus, men sedan staden flyttat ut har huset fungerat som bas för många företag och företagare. Det gör Fix-huset till ett riktigt företagscenter i Raseborg.

Evalumon Consulting fördjupar samarbetet med Genero och jobbar tillsammans med projektledning från och med januari. Vi jobbar med kunder i den privata-, offentliga- och tredje sektorn, med företag, universitet, kommuner, församlingar och organisationer. Under våren 2019 jobbar vi förutom med projekt kring digital marknadsföring, med PR, landsbygdsutveckling och egendomsförvaltning.

Välkommen in på en kopp kaffe för att diskutera projektplanering, ledning, evaluering och monitorering! Men eftersom en stor del av arbetet utförs hos kunder kors och tvärs över Finland och ibland i andra länder, är det bäst att boka en tid för ett möte så säkerställer vi en träff i gott sällskap. Vi hörs!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s