Evalumon in cooperation with Genero on digital projects

genero_evalumon_blogg

Niklas Andersson, Evalumon Consulting & Rasmus Östman, Genero

We are very happy to announce that Evalumon has signed a deal with the digital growth marketing company Genero! Together we are going to work with digital projects to help companies develop and grow. Are you interested to find out how your business can enter the world of result driven digital marketing and grow your business? Contact us to find out more about digital growth marketing strategy, growth hacking and web design.

Evalumon samarbetar med Genero om digitaliseringsprojekt
Evalumon och Genero har kommit överens om ett samarbete där vi tillsammans jobbar med digital tillväxtmarknadsföring för att hjälpa företag att utvecklas och växa. Är du intresserad av att komma in i den digitala marknadsföringsvärlden och söka nya sätt att växa för din affärsverksamhet? Kontakta oss för att höra mer om digital tillväxtstrategi, growth hacking och webdesign.

Evalumon ja Genero yhteistyöhön digiprojekteissa
Alkusyksyn aikana aloitamme yhteistyön uuden yhteistyökumppanin kanssa! Genero on digitaalisen markkinoinnin ja growth hackingin ammattilainen. Yhdessä tarjoamme mahdollisuuden yrityksille, jotka haluavat siirtyä perinteisestä markkinoinnista digiaikaan. Jos olet kiinnostunut uusista digimahdollisuuksista, tuloskeskeisestä kasvumarkkinoinnista ja digitaalisten mahdollisuuksien hyödyntämisestä, ota yhteyttä.

Stay tuned – more news about new projects later on!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s